top of page

ons. 17. apr.

|

Trondheim

FRI Trøndelag: Introduksjonstreff for nærpersoner med transbarn og kjønnskreative barn

FRI Trøndelag starter denne våren opp et tilbud for nærpersoner med transbarn eller kjønnskreative barn. FRI Trøndelag kommer til å holde et introduksjonstreff 17. april kl. 17:00 på Skeivt Hus i Trondheim (Prinsens gate 46).

Tid og sted

17. apr. 2024, 17:00 – 19:00

Trondheim, Prinsens gt. 46, 7011 Trondheim, Norge

Om arrangementet

FRI Trøndelag starter denne våren opp et tilbud for nærpersoner med transbarn eller kjønnskreative barn. En nærperson kan være forelder, besteforelder, lærer, eller andre. Tilbudet vil være en samtalegruppe, hvor man kan dele egne tanker og erfaringer, og åpne fagtreff med ulik tematikk.

FRI Trøndelag kommer til å holde et introduksjonstreff 17. april kl. 17:00 på Skeivt Hus i Trondheim (Prinsens gate 46). Her vil vi presentere planen for møter fremover.

I den forbindelse ønsker vi å kartlegge mer om hva det ønskes mer informasjon om, og hvilke tilbud som er mest ønsket. Vi har dermed utformet en spørreundersøkelse som alle som er interessert i å delta anbefales å svare på. Lenke til undersøkelsen er her: https://forms.gle/h7kTtZZcC41rBqeB7 Svarfrist på undersøkelsen er 17. april.

Samtalegruppen er et samarbeid mellom FRI Trøndelag og Kompetansesenter for kjønn og seksualitet (KKS) i Trondheim kommune. FRI Trøndelag er arrangør.

For å delta må du bo i Trøndelag. Det vil være både fysiske treff og treff med mulighet for digital deltagelse.

Gjerne ta kontakt med oss dersom du har spørsmål på trondelag@foreningenfri.no eller +47 40040619.

Dele dette arrangementet

bottom of page